Kattenaccessoires in stijl

Kattenaccessoires in stijl

De aanleiding is verdrietig, maar het goede nieuws is dat we woensdag onze kitten mogen ophalen. Na een zoektocht van dagen in alle dierenwinkels in Twente en online is het me gelukt om een prachtige krabpaal, een krabplankje en een schattig poezenmandje te vinden die prima opgaan in ons interieur. Na lang surfen kwam ik terecht op een site waar ze hele mooie, stoere maar vooral trendy kattenaccessoires verkopen, www.trendyhuisdierenshop.nl. Van het merk ‘Designed By Lotte’ heb ik een stoere krabpaal en een leuk krabplankje van licht gekleurd hout gekocht.

lees meer
Garnalensalade a la Robin

Garnalensalade a la Robin

Mijn website is klaar, ik kan gaan bloggen! Ik ben super trots en blij met het resultaat. Dankbaar ben ik voor alle tijd en energie die Robin en Guido (dutchbreeze) hierin gestoken hebben. Dankzij hen is het geen simpele WordPress-blog geworden, maar een volwaardige site geprogrammeerd in Umbraco speciaal voor mij. Dankjulliewel!

Ik hoop jullie de komende tijd te kunnen verblijden met lekkere recepten en inspiratie op woongebied. Voel je vrij om een bericht achter te laten op mijn site. Kom met vragen, tips en adviezen. Wellicht heb je zelf een lekker recept of andere leuke ideeën die passen binnen mijn blog. Voel je vrij…!

lees meer

Harmke Slagman

Hallo, welkom op mijn site Tasty Style!! Ik ben Harmke, op mijn site wil ik mijn passie voor gezond eten en koken met jullie delen. Daarnaast vind je hier tips en inspiratie voor de styling van je woning.

Categorieën

Archief

Tags

Avocado eten Garnalen Katten Krabpaal Poezenmand Salade Wonen